Restaurants

De strandtenten op scheveningen strand zijn uitermate geschikt om uw dag te laten eindigen met een heerlijk diner. Voor meer informatie over de strandtenten klik hier.

De restaurants op dit pagina zijn voornamelijk restaurants op en om de boulevard van scheveningen. Reserveer nu via deze site!
 


Scheveningen strand Thais eethuisje toek toek
Thais Eethuisje Toek Toek

De Thaise keuken is een afspiegeling van deze enerverende samenleving. De adembenemende heftigheid van de rode en groene pepertjes naast de milde en verkwikkende, vaak zoetzure elementen met hun 'blussende' werking. De talloze en eindeloos gevarieerde snackjes. De simpele eenbord-maaltijden of de verfijnde, tongstrelende gerechten in de meest uiteenlopende smaken. Proef de vurige, wereldvermaarde 'Tom Yam' soep of toch liever de milde glasnoedelsoep. 
 
Toek Toek in Den Haag vlakbij Scheveningen strand maakt je graag wegwijs in de eindeloze variaties van de Thaise keuken.
 
 

Scheveningen strand Ristorante La Galleria Boulevard Scheveningen
Ristorante La Galleria Boulevard Scheveningen

Olijfbomen, een kleurrijke tegelvloer en schitterend meubilair; in deze ambiance met intieme uitstraling worden de klassieke gerechten uit de Italiaanse keuken geserveerd. Live muziek zorgt voor een extra dimensie aan uw avondje uit. La Galleria Boulevard is niet alleen geschikt voor een romantisch diner voor twee met uitzicht op zee. Gezelschappen tot 350 personen genieten hier van een receptie, (bedrijfs)feest of bruiloft.

Meer info & reserveer!


Scheveningen strand Ristorante LA Galleria Kurhausplein
Ristorante La Galleria Kurhousplein

De La Galleria vestigingen onderscheiden zich door een modern interieur en uiteraard een uitgebreide menukaart met vele klassiekers. Elke chef heeft tevens zijn eigen specialiteiten die maandelijks wisselen. Welkom bij Galeria Kurhausplein in Den Haag op Scheveningen strand.

Meer info & reserveer!


Scheveningen strand Smugglers Grill
Smugglers Grill

Smugglers Grill nabij Scheveningen strand is een gezellig restaurant waar je na een dagje uitwaaien op het strand kunt genieten van de heerlijke gerechten van de grill. Smugglers Grill is te vinden in het Carlton Beach Hotel. Ze hebben zowel vis als vlees gerechten en zelfs biologisch! Kom lekker eten bij Smugglers Grill en geniet van het uitzicht over het scheveningen strand en de zee. We hopen u snel te mogen ontvangen!

Meer info & reserveer!


Scheveningen strand Catch by Simonis
Catch by Simonis

Met gepaste trots presenteren wij ons restaurant: Catch by Simonis. Catch bevindt zich direct aan het water, op de mooiste plek in de Tweede Binnenhaven, en biedt een fantastisch uitzicht over de jachthaven van Scheveningen nabij scheveningen strand!
 
Waar ooit alleen vis uit de Noordzee aan land kwam, wordt nu een grote diversiteit dagverse vis uit de hele wereld geboden. Maar ook voor de liefhebbers van vleesgerechten biedt Catch een waaier aan gerechten op topniveau.
 

Scheveningen strand The Harbour Club Scheveningen
The Harbour Club Scheveningen

Beleef The Harbour Club Scheveningen!
 
Gelegen in de Scheveningse jachthaven, direct aan de kade nabij scheveningen strand zit The Harbour Club Scheveningen. Het restaurant heeft een industriële inrichting, die eigentijds, Amerikaans en stoer aandoet met een knipoog naar de oude visafslag. Dagverse vis vanuit alle wereldzeeën siert de visvitrine, maar ook de vleesliefhebber kan zijn hart ophalen bij The Harbour Club Scheveningen. Van een mooi stuk Black Angus tot en met een Steak, het vleesassortiment is ongekend. 
 
Alle gerechten worden met liefde voor het vak en met respect voor de natuur en het milieu bereid. De dagverse vissen worden duurzaam gevangen met het MSC keurmerk en ook de heerlijke vleesgerechten zijn voorzien van een keurmerk. Geniet van de culinaire creaties van The Harbour Club chef en zijn brigade. En als het mooi weer is kun je prachtig aan het water zitten met een wijntje en wat oesters. 
 
Een unieke locatie, een sprankelende sfeer en fantastisch eten beleef het bij The Harbour Club Scheveningen nabij scheveningen strand!
 

Scheveningen strand Mangerie OXO
Mangerie OXO

Gezellig dineren vlakbij de boulevard van Scheveningen strand? Dat doet u bij Mangerie OXO. Onze chefkok Rob van Giessen heeft zich laten inspireren door de moderne Franse keuken met verrassende wereldse invloeden. Met een veelzijdige kaart vol smaakvolle gerechten bieden wij voor ieder wat wils. Heel toegankelijk, maar bereid met passie en de beste ingrediënten. Mangerie OXO geeft zo een nieuwe betekenis aan tafelen op niveau. Ideaal voor uw zakendiner, een feestelijke gelegenheid of zomaar heerlijk genieten zakelijk of privé

Meer info & reserveer!